SPANNING & SENSATIE

'Work hard, play hard.'

Wij organiseren unieke ervaringen die een onvergetelijke indruk achterlaten. Wij hebben gedanst met Mickey Mouse in Disneyland Parijs. We hebben een sneeuwtocht door Lapland gemaakt, geracet op Zandvoort en in Engeland voetbal gekeken. Vorig jaar heeft het hele team onze eigen Max kunnen zien bij de Formule 1 in Abu Dhabi. Dit jaar gingen we met zijn allen op avontuur naar The Big Apple: New York! Ook in de bedrijfsuitjes is T2 IT Detachering echt anders.

ga mee naar het volgende uitje ▸

Persoonlijke aandacht

T2 IT Detachering wil niet de grootste zijn, wel de beste. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan jouw ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. Groeien doe je niet alleen, dat doen we samen.

lees meer ▸

Opleiding & ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Wil je de beste blijven dan ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een uitzonderlijk opleidingsbudget.

lees meer ▸

Spanning & sensatie

Er wordt hard gewerkt bij T2 IT Detachering. Die glanzende carrière krijg je niet voor niets, maar daar staat ook veel tegenover zoals onze spectaculaire niet-alledaagse bedrijfsuitjes.

Arbeidsvoorwaarden & salaris

Uitzonderlijk talent verdient een uitzonderlijke beloning. Dat is in het salaris en de arbeidsvoorwaarden terug te zien. Met een gemiddeld loon van €4200,- + incentiveregeling, zijn wij ook daarin onderscheidend.

lees meer ▸

CUT THE CRAB!

“Messcherp op persoonlijke aandacht en ontwikkeling."

hier wil ik aan de slag ▸

Scroll naar boven