PERSOONLIJKE AANDACHT

We houden graag direct contact. Wel zo gezellig!

We werken hard met zijn allen. Tijdens het werk, maar ook erna vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden. Marc, Rob, Nena en Ilona maken altijd tijd voor jou als gedetacheerde IT specialist. Dit uit zich in korte lijnen in de communicatie, maar ook in leuke activiteiten na werktijd met jouw IT collega’s. Daarnaast zijn Marc en Rob jouw sparringpartners die met hun expertise en ervaringen jouw IT-toekomst vormgeven.

Persoonlijke aandacht

T2 IT Detachering wil niet de grootste zijn, wel de beste. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan jouw ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. Groeien doe je niet alleen, dat doen we samen.

Opleiding & ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Wil je de beste blijven dan ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een uitzonderlijk opleidingsbudget.

lees meer ▸

Spanning & sensatie

Er wordt hard gewerkt bij T2 IT Detachering. Die glanzende carrière krijg je niet voor niets, maar daar staat ook veel tegenover zoals onze spectaculaire niet-alledaagse bedrijfsuitjes.

lees meer ▸

Arbeidsvoorwaarden & salaris

Uitzonderlijk talent verdient een uitzonderlijke beloning. Dat is in het salaris en de arbeidsvoorwaarden terug te zien. Met een gemiddeld loon van €4200,- + incentiveregeling, zijn wij ook daarin onderscheidend.

lees meer ▸

CUT THE CRAB!

“Messcherp op persoonlijke aandacht en ontwikkeling."

hier wil ik aan de slag ▸

Scroll naar boven