OPLEIDING & ONTWIKKELING

Wij investeren in jouw upgrade

Om als IT professional de beste te zijn besteden wij veel aandacht aan jouw opleiding. Met een gegarandeerd zeer ruim opleidingspakket per jaar blijft jouw kennis up-to-date. T2 IT Detachering geeft jou de kans om te groeien. Of je nu senior systeembeheerder wilt worden of je je verder wilt ontwikkelen in jouw specialisme, het kan allemaal. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en jij weet als beste wat je daarvoor nodig hebt.

GECERTIFICEERD

Jij blij, wij blij

Al onze IT professionals zijn MCSE 2012 gecertificeerd of halen dit certificaat binnen 1 jaar. Driekwart van ons team is MCSA 2016 gecertificeerd. Is jouw certificering van Microsoft actueel, dan kies je voor VMWare en/of Citrix. Zodra je volledig bent gecertificeerd gaan we samen zoeken naar het specialisatie waar je in de toekomst expert in wilt worden. We vinden het namelijk belangrijk dat je echt plezier in je werk hebt. Want als jij blij bent, zijn onze opdrachtgevers en wij dat ook.

  • element-krab-opleiding-en-ontwikkeling-t2-it-detachering.png

Persoonlijke aandacht

T2 IT Detachering wil niet de grootste zijn, wel de beste. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan jouw ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. Groeien doe je niet alleen, dat doen we samen.

lees meer ▸

Opleiding & ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Wil je de beste blijven dan ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een uitzonderlijk opleidingsbudget.

Spanning & sensatie

Er wordt hard gewerkt bij T2 IT Detachering. Die glanzende carrière krijg je niet voor niets, maar daar staat ook veel tegenover zoals onze spectaculaire niet-alledaagse bedrijfsuitjes.

lees meer ▸

Arbeidsvoorwaarden & salaris

Uitzonderlijk talent verdient een uitzonderlijke beloning. Dat is in het salaris en de arbeidsvoorwaarden terug te zien. Met een gemiddeld loon van €4200,- + incentiveregeling, zijn wij ook daarin onderscheidend.

lees meer ▸

CUT THE CRAB!

“Messcherp op persoonlijke aandacht en ontwikkeling."

hier wil ik aan de slag ▸

Scroll naar boven