OPDRACHTGEVER DE RABOBANK

Devops engineer bij de Rabobank

Elke dag hetzelfde liedje? Nee, niet bij T2! De detacheringsopdrachten waar je als T2 IT’er aan werkt, zijn afwisselend en uitdagend! In deze video vertelt Rashied over zijn opdracht bij de Rabobank. Hij zit er al 2 jaar, maar geen dag is hetzelfde.

PBF_HiRes_Case-T2-Rabobank-15

DevOps Engineer

Als DevOps Engineer draait Rashied mee in development en operations binnen de gehele Rabobank organisatie. Hij krijgt continu nieuwe uitdagingen voorgeschoteld. Het opzetten van cloud communications bijvoorbeeld, zoals telefonie en webchat voor de verschillende afdelingen binnen de Rabobank. En het omzetten van alle communications (Skype for Business en Anywhere 365) van het ene datacenter in Australië naar het andere tijdens een calamiteitentest.

Inspelen op veranderingen

Bij de Rabobank werkt men bovendien via de Scrum-Agile methode, waarin je als team snel inspeelt op veranderingen met sprints, refinements en retrospectives. Het zorgt voor een continu uitdagende werksituatie. Maar één ding blijft altijd gelijk, vertelt Rashied: een lekkere bak koffie om de dag goed te beginnen. 

Genoeg ‘crab’ nu van ons, check hieronder de video waarin Rashied er zelf over vertelt. 

Wil jij ook een leuke opdracht zoals Rashied bij de Rabobank?

Solliciteer of bel Diandra op 06-11003698

Scroll naar boven