OPDRACHTGEVER WIGO4IT

Systeembeheerder Windows bij WIGO4IT

Al bijna 15 jaar bij dezelfde werkgever, tijd voor een nieuwe? Cut the crab! Bij T2 blijft je werk door afwisselende en uitdagende opdrachten eindeloos boeiend en dankzij de brede opleidingsmogelijkheden blijf je jezelf ontwikkelen. T2’er Eelco Caspers bewijst het.

Systeembeheerder-Windows-Eelco-2

Eelco werkt al sinds 2007 bij T2. Sindsdien heeft hij diverse leuke en uitdagende opdrachten gehad. Via T2 dan wel hè. Nu is hij gedetacheerd bij WIGO4IT, een overheidsorganisatie die zich onder meer bezighoudt met het verstrekken en beheren van uitkeringen. Daar werkt hij als systeembeheerder Windows.

Systeembeheerder-Windows-Eelco-3

Eelco is samen met het team verantwoordelijk voor de infrastructuur applicaties van het private en public account en houdt zich voornamelijk bezig met autorisatiebeheer. Een leuke extra uitdaging is de transitie van een traditionele naar een scrum organisatie. Eelco is verantwoordelijk voor een vlekkeloze overgang hiervan op systeemniveau.

Systeembeheerder-Windows-Eelco-1

In deze video vertelt Eelco meer over zijn werk en waarom hij na zoveel jaar nog steeds graag bij T2 werkt. Tipje van de sluier: de toffe uitjes hebben er ook iets mee te maken! Check de video hier.

Wil jij ook zo'n uitdagende opdracht?

Solliciteer of bel Diandra op 06-11003698

Scroll naar boven