OPDRACHTGEVER ICTU

Junior Systeembeheerder bij ICTU

Gedetacheerd worden en vervolgens stilstaan in je ontwikkeling? Cut the crab, upgrade yourself! Zo denken we er bij T2 over. T2 IT’er Nick Blesgraaf is daarvan een supermooi voorbeeld. In deze video vertelt hij over zijn werk en de sprongen die hij in zijn ontwikkeling maakt.

Junior-Systeembeherder-ICTU-1

MCSA, MCSE, MS-100… and counting

Sinds Nick twee jaar geleden bij T2 startte en als junior systeembeheerder gedetacheerd is bij ICTU, haalt hij het ene certificaat na het andere. Samen met zijn fieldmanager maakte hij een opleidingsplan en dat volgt hij nauwgezet. MCSA en MCSE zijn al ‘in the pocket’, met MS-100 is hij bezig en hij weet al precies wat hij hierna nog allemaal wil doen.

Junior-Systeembeherder-ICTU-3

Afwisselend werk

Het mooie is: hij kan het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Nick vertelt over zijn afwisselende werkzaamheden bij ICTU en hoe hij niet alleen aan zijn eigen ontwikkeling werkt, maar ook aan die van de organisatie. Bijvoorbeeld door mee te denken in verbeteringen voor het datacenter en de back-upomgeving.

Junior-Systeembeherder-ICTU-4

Lijkt dat je ook wel wat? Een toffe job waarin je sprongen maakt in ontwikkeling? Bekijk de video en laat je inspireren door Nicks verhaal.

Wil jij ook zo'n uitdagende opdracht?

Solliciteer of bel Diandra op 06-11003698

Scroll naar boven