Ben jij MCSA 2016 gecertificeerd?

Of wil je die IT upgrade behalen? We want you!

Wil jij carrière maken in de IT? Dan is het een must om in bezit te zijn van MCSA 2016. Wij bieden jou de mogelijkheid om dit certificaat te behalen, zodat je kunt doorgroeien tot Systeembeheerder Windows en klaar bent voor de next level. Maar wij zoeken ook mensen die al in het bezit zijn van dit certificaat. We hebben namelijk een aantal interessante vacatures waarmee jij je IT-skills kunt upgraden.MCSA 2016 IT T2 Detachering

Nog geen MCSA 2016 certificaat?

Wij kunnen niet wachten om in je mooie IT toekomst te investeren! Meld je aan voor de vacature Systeem Beheerder Windows en je krijgt een opleidingsbudget ter waarde van € 5.000. Hiermee kun je onder andere het MCSA 2016 certificaat behalen. We geven je alle mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kunt.

Wat is MCSA 2016?

MCSA is de afkorting van Microsoft Certified Solutions. Met het MCSA 2016 certificaat toon je aan dat een organisatie het ontwerp, de implementatie, het beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving en IT-netwerken met een gerust hart aan jou over kan laten.

Het MCSA 2016 certificaat bestaat uit 3 onderdelen:

  • Installation storage and compute with Windows server 2016: je beschikt over de basisvaardigheden om de installatie, opslag en compute van het Server 2016 besturingssysteem te realiseren.
  • Networking with Windows server 2016: je kunt de Windows server 2016 integreren in een bedrijfsnetwerk.
  • Identity with Windows server 2016: je bent in staat het gebruikersprofiel van bedrijven te implementeren. 

Hangt MCSA 2016 al boven je bed?

Dan kun je doorstomen naar de next level en expert worden in Citrix.  We zijn ervan overtuigd dat stilstand achteruitgang is. Als je de beste wilt blijven moet je door blijven leren. Een Systeembeheerder Citrix krijgt daarom ook € 5.000 opleidingsbudget voor het eerste jaar. Hiermee kun je onder andere je MCSE 2012 certificaat halen. Als je dit certificaat hebt, dan is de volgende stap: VMware. Ook bij deze upgrade krijg je € 5.000 opleidingsbudget voor het eerste jaar.

Waarom kiezen voor T2 IT Detachering?

Omdat we messcherp zijn op persoonlijke aandacht en ontwikkeling. We bieden je de kans om te groeien en gaan met jou de zoektocht aan naar datgene waar jij expert in zou willen zijn, datgene wat jou blij maakt! Want dat maakt onze opdrachtgevers blij. En als die blij zijn, zijn wij dat ook! Bovendien krijg je goede arbeidsvoorwaarden en staan er allemaal gave reisjes en andere activiteiten op het programma. Wie wil er nu niet met zijn collega’s naar Las Vegas of New York?


Lees ook:

Vragen over MCSA 2016 certificaat?

Wil je meer weten over onze vacatures, over MCSA 2016 of over ons detacheringsbureau? Pak die telefoon. Dan nodigen we je uit voor een kop koffie en gaan we lekker sparren over jouw toekomst. Let’s make crabsalad!

MCSA 2016 IT T2 Detachering

Ilona
020 - 345 23 28
ACCOUNTMANAGER

Scroll naar boven