T2 werkt samen met freelancers

Wat mag je van ons verwachten?

  • Betaling binnen 30 dagen
  • Dienstverlening op maat
  • Persoonlijk contact
  • Uitdagende opdrachten met continuïteit

Heb je één van onze actuele vacatures gezien op Freelance.nl en wil je meer informatie? Laat direct je gegevens achter doormiddel van ons contactformulier. Of neem contact op met Diandra op 06-11003698.


Ervaringen van freelancers:


Ik heb het gehele traject van mijn CV neerleggen bij T2 tot aan het gesprek en de screening van de Politie heb ik ervaren als intensief, maar positief, omdat er veel werk moest worden verzet dat op een prettige is manier verlopen. De samenwerking met Nena heb ik ervaren als zeer prettig omdat zij mij heeft gemotiveerd om dit traject in te gaan ondanks dat het intensief zou zijn. Nena heeft mij zoveel mogelijk ondersteund door te helpen bij het invullen van de gevraagde informatie en het op maat aanbieden bij de Politie. Wat ik ook als prettig heb ervaren is de samenwerking met Nena want zij is vakkundig, prettig in de communicatie en duidelijk goed op de hoogte van wat er speelt bij de opdrachtgever.”

- Jasper Guldemond op opdracht bij de Politie


Ik werk sinds 2013 samen met T2. Via freelance.nl ben ik voor het eerst in contact gekomen met T2. Ik vind de samenwerking heel prettig, de directe lijntjes zijn fijn. Wat ik belangrijk vind aan de samenwerking met T2 is dat er altijd rechtstreeks met de juiste persoon gecommuniceerd kan worden zonder tussenschakels of wachten. En natuurlijk dat facturen op tijd worden betaald haha, wat dat betreft niets dan lof!

- Fjodor Bogaard op opdracht bij WIGO4IT!


"Ik heb het gehele traject van mijn CV neerleggen bij T2 tot aan het gesprek en de screening van de Politie heb ik ervaren als positief en transparant omdat Nena heel helder, vriendelijk, rustig en feitelijk communiceerde. Daarnaast hebben we de aanbieding in goede samenwerking voor elkaar gekregen. De samenwerking met Nena heb ik ervaren als: positief. Omdat ze buiten bovengenoemde argumenten ook sympathiek overkomt en vlot reageert op mails/telefoon.”

- Erik van der Kerk op opdracht bij de Politie

Freelancer, kom met ons in contact!

Of bel Diandra op 06-11003698

Scroll naar boven