« Terug

De inschrijving voor Las Vegas gaat sluiten

Viva-Las-Vegas-Blog-8.jpg08 jul

Wil je nog mee naar Las Vegas? Dan moet je opschieten!

We zijn helemaal klaar met de voorbereiding. Het programma ligt vast en de tickets zijn gereserveerd. We zijn bijna klaar om te gaan, nog een laatste controle en we stappen in het vliegtuig. Alleen…..we kunnen nog net 1 of 2 extra personen meenemen. Dus wil je nog mee twijfel dan niet te lang.

Goed werk moet beloond worden

Al die tripjes zijn leuk maar succes komt niet vanzelf. Onze klanten zijn tevreden over onze medewerkers en onze medewerkers over ons. Hoe dat komt? Omdat we samen succes maken. Als jij de juiste ambitie hebt, namelijk een kei worden in systeembeheer, dan hebben wij de weg daarna toe. We zorgen voor alle opleidingen maar zelf moet je je schouders onder de studie zetten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je werkervaring aanblijft sluiten bij je opleiding. Stilstaan is namelijk geen optie. Als IT-er moet je blijven ontwikkelen anders mis je de boot.

Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je succes.

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

Stilstaan is geen optie

Je veranderd niet zomaar van werkgever. Als je slim bent kies je voor een werkgever die serieus kijkt naar je ambitie en die je wilt ondersteunen in je groei. Daarbij moet je zelf een goede afweging maken tussen korte termijn doelen en lange termijn doelen. Korte termijn is eenvoudig: wat ga ik verdienen, welke auto mag ik rijden en ga zo maar door. Lange termijn is moeilijker: waar sta ik technisch gezien over vijf jaar, wat verdien ik dan, wat heb ik als persoon voor een ontwikkeling door gemaakt?

Op zoek naar een IT detacheerders?

Ben je op zoek naar IT detacheerders? Neem dan contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken. Wij begeleiden je graag bij je persoonlijke ontwikkeling, met als doel te investeren in jouw upgrade! Bekijk onze vacatures en reageer!

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

« Terug

Scroll naar boven