Waarom Las Vegas?

Viva-Las-Vegas-Blog-3.jpg13 mei

T2 is gegroeid in 2018 / 2019. We hebben veel medewerkers aangenomen en deze zijn bijna allemaalvia ons netwerk  in contact gekomen. Onze medewerkers hebben dus een belangrijke rol gehad in de groei van ons bedrijf. Daar hoort een passende beloning bij.

Met elkaar op een sneeuwscooter, in het zonnetje, langs of op het circuit, het zijn allemaal bijzondere omstandigheden. De afwisseling maakt het juist zo leuk en leerzaam. In een vreemde omgeving leer je elkaar sneller kennen dan weken achter een bureau.

De tripjes die we maken zijn dus niet alleen een beloning, niet alleen teambuilding maar juist ook een waardering terug. We zijn blij met de medewerkers en dat laten we graag zien.

Heft in eigen hand

Bij T2 werken mensen die er energie in steken om iets moois van hun leven te maken. Ze werken hard en daar staat een mooie beloning tegenover. Sta dus niet raar te kijken als collega’s verhalen vertellen over: racen op Zandvoort, voetbal kijken in Engeland, Formule 1 in Abu Dhabi of hondensleeën in Lapland. Heb je zelf al enig idee wat je wil doen in Las Vegas? Bekijk onze vacatures en reageer!

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

« Terug

Scroll naar boven