Nee is geen optie!

Viva-Las-Vegas-Blog-5.jpg10 jun

Werken kan je als It-er bijna overal. Er is een tekort aan goed opgeleid personeel. Toch krijgen we veel reacties van IT-ers die al jaren vast zitten in hun ontwikkeling. Onbegrijpelijk! Waarom doe je jezelf dat aan? De schuld bij je manager neerleggen is echt te makkelijk. Het is jouw leven, jouw carrière en dus ook jouw keuze om te blijven zitten. Stilstaan is bij T2 in ieder geval geen optie.

T2 Vriendenclub

Het klinkt wellicht gek maar T2 is een soort van vriendenclub met allemaal dezelfde passie namelijk IT. We snappen allemaal dat klanten niet alleen behoefte hebben aan extra handjes maar voornamelijk aan kennis. We noemen dat ook wel rekenkracht!

Daarom klikt het ook zo goed met elkaar. Iedere T2-er wil morgen beter zijn dan vandaag. Is bereid om een collega te helpen en gaat met respect om met zijn omgeving. Deze kernwaarden delen we allemaal en we spreken elkaar hier ook op aan. Hou het leuk, niet alleen voor jezelf maar juist ook voor je omgeving. Wil jij ook deel uit maken van de T2 vriendenclub? Bekijk onze vacatures en reageer!

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

« Terug

Scroll naar boven