Viva Las Vegas

Viva-Las-Vegas-Blog-1.jpg18 mrt

De CES is de International Consumer Electronics Show. Hier presenteren bedrijven hun nieuwste gadgets aan de wereld. De meeste IT-ers zijn dol op gadgets en we bezoeken de beurs twee dagen en hebben daarnaast ook nog tijd voor teambuilding.

Work hard play hard

Natuurlijk klinkt het fantastisch om mee te gaan naar Las Vegas en we willen graag met zoveel mogelijk mensen gaan. Werken moet leuk zijn, ons motto is dan ook: Leuke dingen doen met leuke mensen. Maak je over de leuke dingen maar niet te veel zorgen. Niet alleen gaan we eens per jaar op een fantastische trip maar ook ontmoeten we elkaar meerdere malen per jaar. Of dat nu een kerstdiner is, een BBQ of een kartavond. Samen zorgen we er voor dat er voldoende ontspanning is.

Goed werk moet beloond worden

Al die tripjes zijn leuk maar succes komt niet vanzelf. Onze klanten zijn tevreden over onze medewerkers en onze medewerkers over ons. Hoe dat komt? Omdat we samen succes maken. Als jij de juiste ambitie hebt, namelijk een kei worden in systeembeheer, dan hebben wij de weg daarna toe. We zorgen voor alle opleidingen maar zelf moet je je schouders onder de studie zetten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je werkervaring aanblijft sluiten bij je opleiding. Stilstaan is namelijk geen optie. Als IT-er moet je blijven ontwikkelen anders mis je de boot.

We zoeken mensen die wat moois uit hun leven willen halen.

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

Betrokken medewerkers

Ilona en Nena zorgen er samen met jou voor dat jij een leuke opdracht hebt en stimuleren je om verder te studeren. Zij komen een keer in de twee maanden langs op de afdeling. Bianca verzorgt de administratie en regelt o.a. je leaseauto, salaris en pensioen. Dan heb je nog Rob en Marc. Dat zijn de twee eigenaren. Zij werken gewoon mee (daar wordt weleens anders over gedacht). Het succes van T2 is het succes van de medewerkers. Een belangrijk onderdeel van het succes is opleiding.

Onbeperkte opleidingsmogelijkheden

T2 geeft je de mogelijkheid om iets moois uit je leven te halen. T2 investeert  in de ontwikkeling van het bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers. De opleidingsmogelijkheden zijn enorm. Het is mogelijk om trainingen te volgen. We hebben een overeenkomst met een van de grootste opleiders van Nederland voor trainingen zoals bijvoorbeeld VMWare, Citrix en Azure. Dit kunnen dagopleidingen zijn of online trainingen. Daarnaast hebben we een eigen digitale leeromgeving waar alle collega’s kunnen oefenen voor Microsoft examens met nuggets, filmpjes, proefexamens en ga zo maar door.  Wil jij jezelf ook verder ontwikkelen? Bekijk onze vacatures https://www.t2.nl/vacatures en reageer!

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

« Terug

Scroll naar boven