« Terug

New York was goed, Las Vegas wordt beter!

Viva-Las-Vegas-Blog-2.jpg18 feb

Werken bij T2 is werken een van de leukste bedrijven van Nederland en het wordt ieder jaar leuker. De afgelopen jaren hebben we op de gekste plekken aan teambuilding en training gedaan maar zo extreem als het komende event hebben we nog niet eerder gedaan. We gaan naar de CES 2020 in Las Vegas en jij kan mee!

Iedereen happy

Bij T2 zorgen we voor elkaar en samen zorgen we voor onze klanten.

Je kunt alleen plezier in je werk hebben als je kan vertrouwen op de professionele houding van je collega’s.

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

New York

In 2018 zijn we met de collega’s naar New York geweest. Fantastisch om zo met elkaar in een compleet andere omgeving samen er uit te zijn en technisch te ontwikkelen. Bij T2 hebben we extreme uitjes maar dat betekent zeker niet dat alles wordt uitgevoerd met een houding van “lang leve de lol”. In tegendeel: je kunt alleen plezier in je werk hebben als je kan vertrouwen op de professionele houding van je collega’s.

Groei van T2

Vertrouwen op elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier hebben met elkaar, is de basis van de samenwerking en de hoge medewerkerstevredenheid. Vertrouwen in elkaar, bij de klanten waar we werken en de opdrachten die we samen uitvoeren. De groei van T2 is voor een groot deel voortgekomen uit “vrienden en kennissen” van de huidige medewerkers. Zij hebben het erg naar hun zin en via mond tot mond reclame zijn er veel collega’s bijgekomen. T2 detacheert alleen maar Microsoft gecertificeerde systeembeheersers. Daar zijn we goed in, dat vinden onze klanten en onze medewerkers.

Las Vegas

Euro Disney, Engeland, Lapland, Abu Dhabi, New York….het kan niet op. Hoewel, in januari gaan we naar de CES in Las Vegas. Heb je zin om mee te gaan? Kijk op onze site voor de vacatures https://www.t2.nl/vacatures en reageer!

Ik wil ook mee naar Las Vegas!

« Terug

Scroll naar boven