• SIMPELER EN MET PLEZIER
  • HEFT IN EIGEN HAND
  • OP ZOEK NAAR JE HOBBY

INVESTEREN IN JOUW UPGRADE

Wil je als IT-er écht verder komen in het leven? Niet alleen denken aan de korte termijn, maar lijnen uitzetten voor de lange termijn? En ook nog eens in een gezellig team mét fantastische uitjes in het vooruitzicht? T2 IT Detachering kan dit voor jou waarmaken. Lees onze blogs en laat je overtuigen door ons inspirerende detacheringsbureau in Amstelveen!

Vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier: de basis van T2 IT Detachering

“Je moet alleen doen wat je leuk vindt! Als je dat lang genoeg doet word je daar vanzelf goed in en als je ergens goed in bent, dan kan je er uiteindelijk je brood mee verdienen.” Dit was het uitgangspunt van Rob en Marc toen ze in 2009 T2 IT Detachering kochten.

Weleens een man alleen aan de bar zien zitten? En twee? Inderdaad veel gezelliger!

T2 IT Detachering is een klein bedrijf waarvan er dertien in een dozijn passen. Waar we ons als IT detacheerders echter in onderscheiden is dat ‘klein blijven’ een onderdeel is van de bedrijfsfilosofie van ons detacheringsbureau.

INVESTEER IN JOUW UPGRADE

Vul in, en wij nemen contact met je op!

"Je kunt alleen plezier in je werk hebben als je kan vertrouwen op de professionele houding van je collega’s."

Rob

"Een tevreden klant EN een tevreden medewerker, dat is waar we het voor doen."

Marc

"Het samenwerken aan T2 wordt alleen interessant als je ook samen het succes viert."

Nena

WE ZOEKEN MENSEN DIE WAT MOOIS UIT HUN LEVEN WILLEN HALEN

investeer in jouw upgrade!

Morgen altijd beter dan vandaag!

T2 IT Detachering onderscheidt zich als detacheringsbureau in Amstelveen, door de grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij zowel onze relaties als onze medewerkers. Hierbij staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Aan punten als kwaliteit, professionaliteit en integriteit worden nooit concessies gedaan.

Wees aardig, niet alleen voor jezelf maar juist voor je omgeving

Werken bij T2 IT Detachering doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Als we dus allemaal een beetje aardig zijn voor elkaar, dan wordt het voor iedereen leuker. Dat kan alleen als we begrip hebben voor elkaars rol binnen het detacheringsbureau en bereid zijn om naar elkaar te luisteren en elkaar gevraagd en ongevraagd willen helpen.

Belachelijke uitjes!!

Klanten die horen waar onze betrokken medewerkers allemaal mee naar toe gaan hebben we nog weleens iets uit te leggen. “Hoe kan dat? Naar de formule 1 in Dubai, naar Lapland, naar Euro Disney en nu weer naar New York? Wie betaalt dat?” Het antwoord is heel simpel, T2 IT Detachering! Het leukste IT detacheringsbureau in Amstelveen.

ga je met ons mee naar het volgende uitje? ▸

De moed om het heft in eigen hand te nemen

Als IT-er kan je momenteel overal aan de slag. Er is een tekort aan goed opgeleide mensen en de salarissen zitten weer in de lift en ook de leaseauto’s worden weer groter en groter. Je kan als je wilt iedere maand opnieuw een baan vinden.

INVESTEER IN JOUW UPGRADE

Vul in, en wij nemen contact met je op!

WAT ZEGGEN ONZE IT-ERS?

"T2 betekent voor mij: vrijheid om mezelf te ontwikkelen, betrokkenheid, sociaal, leuke dingen ondernemen met collega’s."

"T2 betekent voor mij: vrijheid om mezelf te ontwikkelen, betrokkenheid, sociaal, leuke dingen ondernemen met collega’s."

"T2 betekent voor mij: vrijheid om mezelf te ontwikkelen, betrokkenheid, sociaal, leuke dingen ondernemen met collega’s."

DE MOED OM HET HEFT IN EIGEN HAND TE NEMEN

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-6.jpg08 nov Als IT-er kan je momenteel overal aan de slag. Er is een tekort aan goed opgeleide mensen en de salarissen zitten weer in de lift en ook de leaseauto’s worden weer groter en groter. Je kan als je ... lees verder

BELACHELIJKE UITJES!!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-5.jpg11 okt Klanten die horen waar onze betrokken medewerkers allemaal mee naar toe gaan hebben we nog weleens iets uit te leggen. “Hoe kan dat? Naar de formule 1 in Dubai, naar Lapland, naar Euro Disney en ... lees verder

WEES AARDIG, NIET ALLEEN VOOR JEZELF MAAR JUIST VOOR JE OMGEVING

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-4.jpg13 sep Werken bij T2 IT Detachering doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Als we dus allemaal een beetje aardig zijn voor elkaar, dan wordt het voor iedereen leuker. Dat kan alleen als we ... lees verder

MORGEN ALTIJD BETER DAN VANDAAG!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-3.jpg16 aug T2 IT Detachering onderscheidt zich als detacheringsbureau in Amstelveen, door de grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij zowel onze relaties als onze medewerkers. Hierbij staat de ... lees verder

WELEENS EEN MAN ALLEEN AAN DE BAR ZIEN ZITTEN? EN TWEE? INDERDAAD VEEL GEZELLIGER!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-2.jpg19 jul T2 IT Detachering is een klein bedrijf waarvan er dertien in een dozijn passen. Waar we ons als IT detacheerders echter in onderscheiden is dat ‘klein blijven’ een onderdeel is van de ... lees verder

VERTROUWEN, PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGEN EN PLEZIER: DE BASIS VAN T2 IT DETACHERING

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-1.jpg21 jun “Je moet alleen doen wat je leuk vindt! Als je dat lang genoeg doet word je daar vanzelf goed in en als je ergens goed in bent, dan kan je er uiteindelijk je brood mee verdienen.” Dit was het ... lees verder
Scroll naar boven