• Background-Stripes-FASE-2.jpg
  • In welke fase zit jij?  Racebaan | Loopbaan

De racebaan

Er komt een moment in je leven dat je je tweede wasmachine gaat kopen. Tegenwoordig gaat dat simpel via bol.com of zo en het stelt niet zoveel voor. Toch is het een bepaalde milestone in je leven. Je hebt er namelijk al meer dan 10 jaar “zelfstandig je eigen was doen” opzitten.

Zo’n tweede wasmachine is eigenlijk een soort van ritueel….eindelijk volwassen! Bij de indianen zou je eindelijke je eerste beer mogen afschieten! Hoe ver ben je in die 10 jaar precies gekomen? Ben je privé lekker bezig? Heb je een leuke relatie, hebben jullie inmiddels je eigen huis, gaan de kinderen naar een goede school en is alles steeds meer onder controle?

Je voelt je steeds meer een coureur van een raceauto en kan zelf besluiten of je gas geeft of op de rem trapt. Ook heb je zelf het stuur in handen en kan je dus richting geven aan je verdere toekomst. Sta je te suffen bij de start? Pak je de binnen of de buitenbocht? Kijk je naar de gaten in de weg of de openingen in het veld? Het is allemaal aan jou!

Een belangrijk onderdeel van je leven is je werk. Je zult namelijk toch op de een of andere manier de kost moeten verdienen. Werken kan best leuk zijn maar het kost erg veel tijd. Daarom is dit het moment om ook hier de balans eens op te maken. Zit je nog bij een werkgever die oprecht geïnteresseerd is in jouw ontwikkeling of ben je enkel een productiemiddel?

Bij T2 werken veel systeembeheerders die het heft van hun ontwikkeling in eigen hand hebben genomen. Ze hebben voldoende werkervaring in systeembeheer en hebben hun vrije tijd gestoken in het halen van allerlei relevante certificaten. Denk hierbij aan MCSA, MCSE, Azure of MS 365. Daarnaast zijn ze een week op training geweest om hun Citrix of VMWare certificaat te halen.

Bij T2 willen we leuke dingen doen met leuke mensen. Dat kan alleen als we allemaal dezelfde taal spreken. Zo begrijpen we elkaar beter en kunnen we elkaar ook beter helpen. Vanuit onze ambitie is een visie ontstaan waaruit heldere doelen zijn voortgekomen:

  • De mens – geen onderscheid in klanten of collega’s, de mens op zich, staat centraal
  • Ontwikkeling en groei – morgen altijd beter dan vandaag
  • Focus – we weten waar we goed in zijn en richten daar onze energie op
  • Klanten / Partners – we werken alleen samen met klanten en partners die bij ons passen

Wil je weten hoe je zelf je carrière kunt beïnvloeden en wat dat doet met je salaris? Kijk dan op onze salaristool. Is je interesse gewekt? Stuur dan een bericht via de app aan onze recruiter als je nog vragen hebt. Is solliciteren nog een stap te ver? Maak dan een afspraak om langs te komen voor een kop koffie om kennis te maken.


Ben je al helemaal overtuigd?

Solliciteer direct!

Of bel Diandra op 06-11003698

Scroll naar boven