• Background-Stripes-FASE-3.jpg
  • In welke fase zit jij?  Racebaan | Loopbaan

De loopbaan

Betekent voetballen voor jou Studio Sport kijken met een glas bier in je hand in plaats van zelf met een bal draven op het voetbalveld? Komt je spelinzicht alleen nog van pas als je langs de lijn, je zoon (toekomstig spits van Ajax!) precies vertelt waar hij lopen moet? Je laat de fysieke arbeid liever over aan de jeugd en jouw toegevoegde waarde ligt meer in het mentaal coachen van je omgeving en het vakkundig positioneren van jouw kennis.

Je hebt inmiddels een fase in je leven bereikt waarin je je gelukkig voelt. Je kan genieten van een potje voetbal met je zoon en je snapt dat het voor iedereen leuker is als hij het spel wint. Voor hem, voor jezelf maar vooral voor je vrouw omdat het eindelijk eens een keer niet eindigt in ruzie. Je wordt ouder papa! Je begrijpt dat genieten niet altijd betekent dat je moet winnen of gelijk staat aan meer. Het is als een wandeling in het bos, je kan links, rechts of rechtdoor. Maakt weinig uit, het zijn allemaal bomen en het gaat om de wandeling.

Dezelfde rust heb je gevonden in je werk. Een super spannende migratie…het zijn gewoon dezelfde stappen als alle eerderen, met slechts kleine gedetailleerde verschillen. Hoog opgelopen escalaties: de eerste vraag blijft gewoon: “Zit de stekker erin? Scrum, Agile of Lean: het is en blijft gewoon boerenverstand gebruiken. Ze krijgen je zo snel de pis niet meer lauw! En terecht, je hebt voldoende kennis en ervaring om de problemen niet alleen snel op te lossen maar belangrijker nog, te voorkomen.

Je merkt dat steeds meer collega’s bij je langs komen om eens met je te overleggen over hoe ze een probleem moeten aanpakken. Je bent inmiddels de vaste persoon om nieuwe mensen in te werken, en eigenlijk vind je je kennis overdragen leuker dan het “zelf doen”. Het voelt niet meer als een race waarbij snelheid en juist navigeren van groot belang is, nee, het is meer een wandeling door het bos. Van achtbaan naar racebaan en nu van de renbaan naar de loopbaan. Je kennis is gevalideerd met de juiste certificaten en het is “slechts” een kwestie van bijblijven. Het gevoel van “Been there done that”.

Bij T2 willen we leuke dingen doen met leuke mensen. Dat kan alleen als we allemaal dezelfde taal spreken. Zo begrijpen we elkaar beter en kunnen we elkaar ook beter helpen. Alles wat we doen komt voort uit onze lange termijn missie:

  • Respectvol omgaan met onze omgeving ...uitgaan van het positieve in de mens
  • Verrassen ...alles is mogelijk
  • Trots zijn en lef tonen ...voor succes is overtuiging nodig en moed

Wil je weten hoe je zelf je carrière kunt beïnvloeden en wat dat doet met je salaris? Kijk dan op onze salaristool. Is je interesse gewekt? Stuur dan een bericht via de app aan onze recruiter als je nog vragen hebt. Is solliciteren nog een stap te ver? Maak dan een afspraak om langs te komen voor een kop koffie om kennis te maken.

Ben je al helemaal overtuigd?

Solliciteer direct!

Scroll naar boven