• Background-Stripes-FASE-.jpg

De achtbaan

Zodra je van school komt begint het leven pas echt. Je hebt de grootste plannen en je krijgt al snel het gevoel dat de hele wereld alleen om jou draait. Je vriendin wil naar de bioscoop, shoppen en een kind. Je baas wil dat het werk afkomt en dat je harder werkt, terwijl je vrienden met je de kroeg in willen. Zelf ben je hard bezig om iedereen tevreden te houden en met moeite krijg je financieel de touwtjes aan elkaar geknoopt. Het leven trekt aan je voorbij alsof je in een achtbaan zit.

Rustig blijven zitten in de achtbaan en je goed vasthouden is je eerste reactie. Maar hoeveel ritjes wil je maken voordat je de grip op je leven terugkrijgt? Deze fase in je leven is van groot belang voor je verdere toekomst. Blijf je namelijk “rustig’” (op de helpdesk) zitten dan is er een grote kans dat je daar over 10 jaar nog zit.

Herken je dit gevoel? Dan krijg je nu van ons de kans om de controle op je leven weer terug te pakken. T2 heeft speciaal voor jonge startende IT’ers met slechts een paar jaar serverervaring een kant-en-klaar traject liggen waarbij werkervaring en opleiding hand in hand gaan. We zoeken ambitieuze collega’s die hun ontwikkeling serieus nemen en die de schouders onder hun carrière willen zetten.

We hebben een virtuele leeromgeving met een MCSA, MCSE traject liggen en daarna kan je verder met Azure, MS 365, VMWare, Citrix en ga zo maar door. Hierdoor kan je jezelf snel ontwikkelen en gaat gelijktijdig je salaris met grote stappen vooruit. Hoe meer je weet en kunt, hoe meer je waard bent, voor jezelf en voor het bedrijf waarvoor je werkt. Gek toch dat andere bedrijven daar zo ingewikkeld over doen?

Bij T2 willen we leuke dingen doen met leuke mensen. Dat kan alleen als we allemaal dezelfde taal spreken. Zo begrijpen we elkaar beter en kunnen we elkaar ook beter helpen. Onze keuzes worden bepaald door de kernwaarden die we hanteren als bedrijf en als persoon:

  • Kwaliteit – Wat we doen, doen we goed
  • Leiderschap  – De moed om het heft in handen te nemen
  • Ondernemerschap– begrijpen waar je toegevoegde waarde ligt
  • Integer en oprecht – wees jezelf!
  • Plezier – wees aardig, niet alleen voor jezelf maar juist voor je omgeving

Wil je weten hoe je zelf je carrière kunt beïnvloeden en wat dat doet met je salaris? Kijk dan op onze salaristool. Is je interesse gewekt? Stuur dan een bericht via de app aan onze recruiter als je nog vragen hebt. Is solliciteren nog een stap te ver? Maak dan een afspraak om langs te komen voor een kop koffie om kennis te maken.


Ben je al helemaal overtuigd?

Solliciteer direct!

Scroll naar boven