« Terug

DE MOED OM HET HEFT IN EIGEN HAND TE NEMEN

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-6.jpg08 nov

Als IT-er kan je momenteel overal aan de slag. Er is een tekort aan goed opgeleide mensen en de salarissen zitten weer in de lift en ook de leaseauto’s worden weer groter en groter. Je kan als je wilt iedere maand opnieuw een baan vinden.

Wat wil je zelf?

Maar hoe kies je nu een werkgever als ze allemaal roepen dat ze goed zijn? Dan is het belangrijk om eerst eens goed naar jezelf te kijken. Wat wil je zelf eigenlijk? Met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk verdienen? Klinkt leuk, maar daar gaat iemand anders niet gelukkig van worden. Jijzelf dus waarschijnlijk uiteindelijk ook niet. Na drie half jaar contracten ziet je CV er al snel minder interessant uit.

"De echte drive komt vanuit jezelf."

Korte termijn versus lange termijn

Als je slim bent kies je voor een werkgever die serieus kijkt naar je ambitie en die je wilt ondersteunen in je groei. Daarbij moet je zelf een goede afweging maken tussen korte termijn doelen en lange termijn doelen. Korte termijn is eenvoudig: wat ga ik verdienen, welke auto mag ik rijden en ga zo maar door. Lange termijn is moeilijker: waar sta ik technisch gezien over vijf jaar, wat verdien ik dan, wat heb ik als persoon voor een ontwikkeling doorgemaakt en wat was de impact voor mijn omgeving.

Detacheringsbureau Amstelveen

T2 IT Detachering, het detacheringsbureau in Amstelveen, is altijd op zoek naar betrokken medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen en die daarbij een handje geholpen willen worden. Maar de echte drive komt natuurlijk vanuit jezelf. We hebben trainingen, cursussen, digitale leeromgevingen en E-learning……maar uiteindelijk moet je zelf je schouders onder je carrière willen zetten. Daarbij zullen we je op alle fronten maximaal ondersteunen want succes voor jou is ook succes voor T2.

Op zoek naar IT detacheerders?

Ben je op zoek naar IT detacheerders? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken. Wij begeleiden je graag bij je persoonlijke ontwikkeling, met als doel te investeren in jouw upgrade!

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven