« Terug

BELACHELIJKE UITJES!!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-5.jpg11 okt

Klanten die horen waar onze betrokken medewerkers allemaal mee naar toe gaan hebben we nog weleens iets uit te leggen. “Hoe kan dat? Naar de formule 1 in Dubai, naar Lapland, naar Euro Disney en nu weer naar New York? Wie betaalt dat?” Het antwoord is heel simpel, T2 IT Detachering! Het leukste IT detacheringsbureau in Amstelveen.

Hoge eisen

We hebben een enorm effectieve organisatie waar alles in het teken van de medewerkers staat. Als deze optimaal functioneert dan is de klant tevreden en kunnen we overhead- en faalkosten laag houden. Bij T2 stellen we hoge eisen aan jouw functioneren. Dat betekent dat je daar dezelfde hoge eisen aan terug mag stellen. Als je een paar jaar bij ons gewerkt hebt, ervaring hebt opgedaan en trainingen hebt gevolgd dan word je natuurlijk interessant voor andere bedrijven.

"Het samenwerken aan T2 wordt alleen interessant als je ook samen het succes viert.

Betrokken medewerkers

Onze betrokken medewerkers worden dan ook regelmatig benaderd door andere bedrijven of klanten om daar in dienst te treden. Daarom zorgen we ervoor dat we niet alleen de begeleiding en training goed voor elkaar hebben bij T2, maar onderscheiden we ons door werkelijk waanzinnige uitjes. Kosten nog moeite worden gespaard en dat doen we niet alleen vanwege bedrijfsbelang maar omdat het past bij de bedrijfsfilosofie van T2. We willen namelijk leuke dingen doen met leuke mensen.

Samen succes vieren

Het samenwerken aan T2 wordt namelijk alleen interessant als je ook samen het succes viert. En wie wil dat nu niet? Max Verstappen zien rijden in Dubai, met husky’s door Lapland rijden of een ontbijt met je vrouw en kinderen bij Mickey Mouse? Samen het succes vieren geeft een bijzondere band. Het is allereerst enorm leuk, maar het geeft ook exact aan dat we alleen met elkaar in staat zijn om het resultaat te halen en dat we elkaar daarbij hard nodig hebben.

Kennismaken met ons detacheringsbureau in Amstelveen

Ben je geïnteresseerd in wat wij jou allemaal te bieden hebben? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons detacheringsbureau in Amstelveen. Hier kun je in alle rust vragen stellen en wensen uiten over jouw ideale opdracht in de IT wereld.

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven