« Terug

WEES AARDIG, NIET ALLEEN VOOR JEZELF MAAR JUIST VOOR JE OMGEVING

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-4.jpg13 sep

Werken bij T2 IT Detachering doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Als we dus allemaal een beetje aardig zijn voor elkaar, dan wordt het voor iedereen leuker. Dat kan alleen als we begrip hebben voor elkaars rol binnen het detacheringsbureau en bereid zijn om naar elkaar te luisteren en elkaar gevraagd en ongevraagd willen helpen.

De uitdaging

Iedereen wil namelijk een leuke opdracht, uitdaging in het werk, niet te ver te rijden, een goed salaris en een opdrachtgever die super tevreden is. Uiteindelijk is dat de uitdaging die we samen bij iedere opdracht weer opnieuw aangaan. Maar om dit te realiseren hebben we elkaar nodig.

Een tevreden klant EN een tevreden medewerker, dat is waar we het voor doen.

Zoeken naar een geschikte opdracht

Een accountmanager kan je alleen voorstellen als je opleiding actueel is en als je werkervaring netjes op papier staat. Pas daarna begint het samen zoeken naar een geschikte opdracht. Als we die gevonden hebben dan komt het werken op de locatie bij de klant en het contact met je nieuwe collega’s. Best wel spannend als je het niet gewend bent, maar juist de uitdaging voor de meer ervaren collega.

Detacheringsbureau Amstelveen

Maar wees gerust, bij ons detacheringsbureau in Amstelveen, zit je gebakken en we laten je niet aanbranden. Vanaf de start van de opdracht blijven Nena en Ilona je ondersteunen bij het werk. Zo kunnen jij en je collega’s binnen een week rekenen op de inmiddels beroemde T2 gebaksronde waarbij de hele afdeling van gebak wordt voorzien. Ook houden we contact met de teamleider om te kijken hoe de introductie verloopt. Een tevreden klant EN een tevreden medewerker, dat is waar we het voor doen.

Medewerkerstevredenheid

Ook komen meerdere keren per jaar Rob en Marc langs voor de medewerkerstevredenheid. Dan bespreken we hoe het met je gaat. Is alles nog naar wens, zit je lekker in je vel en hoe kunnen we je groei verder stimuleren? Ook hoor je hoe het met het bedrijf gaat, welke ontwikkelingen we willen doormaken en welke rol je daar eventueel in kunt spelen. Hierdoor groei je niet alleen als IT-er, maar ervaar je hoe leuk het is om samen met leuke collega’s de groei van T2 te realiseren. En wat we samen bereiken dat vieren we jaarlijks in een van onze teamuitjes!

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven