« Terug

MORGEN ALTIJD BETER DAN VANDAAG!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-3.jpg16 aug

T2 IT Detachering onderscheidt zich als detacheringsbureau in Amstelveen, door de grote mate van persoonlijke betrokkenheid bij zowel onze relaties als onze medewerkers. Hierbij staat de ontwikkeling van de medewerker centraal. Aan punten als kwaliteit, professionaliteit en integriteit worden nooit concessies gedaan.

Ambitieuze houding

Een T2-er onderscheidt zich door zijn ambitieuze houding. De wil om wat te bereiken komt van binnenuit. Naast opleiding en ontwikkeling op IT gebied vindt hij het belangrijk dat zijn carrière serieus genomen wordt.

Vaak hebben IT-ers een voorkeur voor een techniek waar ze helemaal “hieperdepiep” van worden.

Kennis en ervaring gaan hand in hand

Direct na het sluiten van een arbeidsovereenkomst wordt er een studieplan gemaakt en dat houdt in ieder geval in dat alle relevante certificaten van Microsoft actueel dienen te zijn. Direct daarna gaan we kijken waar de persoonlijke ambitie van de medewerker ligt. Is dat VMware of Citrix? We plannen dan niet alleen de opleiding, maar zoeken ook een opdracht waarbij er met deze technieken gewerkt wordt, zodat kennis en ervaring hand in hand gaan. Zodra de medewerker zich ontwikkeld heeft op beide vlakken kijken we naar het vervolgtraject. Is dat verdieping in een van de technieken of zoeken we een andere mogelijkheid.

Op zoek naar je hobby

Vaak hebben IT-ers een voorkeur voor een techniek waar ze helemaal “hieperdepiep” van worden. Dat noemen we hun hobby! Dat kan SCCM, Exchange, Cloud en nog veel meer zijn. Als je voldoende werkervaring hebt en daarbij passende opleidingen hebt gedaan dan gaan we samen op zoek naar je hobby. Daarin kan je expert worden, want daar word je pas echt gelukkig van.

Medewerkerstevredenheid

Wanneer de juiste mensen bij het juiste bedrijf de schouders onder hun ontwikkeling zetten, dan kan er niets anders dan een hoge medewerkerstevredenheid uitkomen en dus succes. Succes voor de medewerker en voor het bedrijf. Bij T2 heerst er een unieke werksfeer die gemaakt wordt door de betrokken medewerkers.

IT detacheerders: meer informatie

Ben je op zoek naar IT detacheerders en spreekt de werkwijze van T2 IT Detachering je aan? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak met je, zodat je ons en je andere potentiële toekomstige collega’s kunt leren kennen.

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven