« Terug

WELEENS EEN MAN ALLEEN AAN DE BAR ZIEN ZITTEN? EN TWEE? INDERDAAD VEEL GEZELLIGER!

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-2.jpg19 jul

T2 IT Detachering is een klein bedrijf waarvan er dertien in een dozijn passen. Waar we ons als IT detacheerders echter in onderscheiden is dat ‘klein blijven’ een onderdeel is van de bedrijfsfilosofie van ons detacheringsbureau.

Resultaat snel zichtbaar

Werken bij een klein bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. Het resultaat van je inspanning is namelijk heel snel zichtbaar en je kunt je ook niet verschuilen achter processen of procedures of managementbeslissingen. Nee, werken bij een klein bedrijf maakt exact duidelijk wat jouw toegevoegde waarde is binnen de club. Dat is voor veel mensen heerlijk, maar sommigen worden daar ook behoorlijk zenuwachtig van.  

"We zoeken mensen die wat moois uit hun leven willen halen." 

Betrokken medewerkers

We hebben “slechts” vijf betrokken medewerkers op kantoor die meehelpen om in totaal zo’n 50 IT professionals aan het werk te houden. Van die vijf zijn er twee de eigenaar en die werken dus gewoon mee (daar wordt weleens anders over gedacht.) We zitten niet in een super chique ogend kantoorpand op een top locatie. Nee, we doen ons werk vanuit een net pand in Amstelveen wat prima voldoet aan onze wensen, maar waar geen overdadige franje aanwezig is. Opvallend bij binnenkomst is de bijl bij de grote krab op de muur. Deze verwijst naar onze slogan: Cut the crab.

Detacheringsbureau Amstelveen

Mensen die kennismaken met ons detacheringsbureau in Amstelveen, moeten vaak wennen aan de eenvoud waarmee we alles benaderen. Zij zijn vaak niet gewend om open te praten over kosten en opbrengsten, of om open over alle studiemogelijkheden te praten of over de passie in hun leven en ga zo maar door. We zoeken namelijk mensen die wat moois uit hun leven willen halen. Niet alleen uit je werk maar ook uit je relatie, je omgeving en je gezin.

Heft in eigen hand

Bij T2 werken mensen die het heft in eigen hand nemen en niet uit komen leggen wat er allemaal niet gelukt is en wat er allemaal mis is gegaan. We hebben namelijk een ongelooflijke hekel aan onzinverhalen. Die vertel je maar aan de bar.

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven