« Terug

VERTROUWEN, PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGEN EN PLEZIER: DE BASIS VAN T2 IT DETACHERING

T2_Investeer-in-jouw-upgrade_Blog-1.jpg21 jun

“Je moet alleen doen wat je leuk vindt! Als je dat lang genoeg doet word je daar vanzelf goed in en als je ergens goed in bent, dan kan je er uiteindelijk je brood mee verdienen.” Dit was het uitgangspunt van Rob en Marc toen ze in 2009 T2 IT Detachering kochten. Beiden werkten ze bij een van de grote IT detacheerders van Nederland en langzaam begonnen ze het plezier in het werk te verliezen. Spreadsheet management, bullshit Bingo (*), commercieel geleuter, intern rompslomp en ga zo maar door. De echte drive van het werken met medewerkers en klanten (overigens ook gewoon mensen) raakte hoe langer hoe meer op de achtergrond.

Simpeler en met plezier

We gaan het anders doen! Simpeler en vooral met plezier. Dan worden we er vanzelf goed in en kunnen we er dus ook voldoende geld mee verdienen. Toen we deze visie midden in de economische crisis met een bank doornamen, hadden we geen idee hoe ze hierop zouden reageren. Het water stond de banken namelijk zelf tot aan de lippen. Toch heeft het idee ze voldoende aangesproken om ons het geld te lenen voor de aankoop van T2, het detacheringsbureau in Amstelveen.

"Je kunt alleen plezier in je werk hebben als je kan vertrouwen op de professionele houding van je collega’s."

50 Betrokken medewerkers

Tien jaar later blijkt dat van de positieve zienswijze niets verloren is gegaan, sterker nog, het is meer aanwezig dan ooit. T2 is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar 50 betrokken medewerkers met plezier samenwerken en waar ontspanning met elkaar op de gekste plekken op de wereld wordt gevonden. Dat betekent niet dat alles wordt uitgevoerd met een houding van “lang leve de lol”. Integendeel: je kunt alleen plezier in je werk hebben als je kan vertrouwen op de professionele houding van je collega’s. Aan zaken als kwaliteit en aan je persoonlijke ontwikkeling worden daarom geen concessies gedaan. Nooit!

Medewerkerstevredenheid

Vertrouwen op elkaar, persoonlijke ontwikkeling en plezier hebben met elkaar is de basis van de samenwerking en de hoge medewerkerstevredenheid. Vertrouwen in elkaar bij de klanten waar we werken en de opdrachten die we samen vinden. Ontwikkeling door voortdurend bezig te zijn met je persoonlijke vaardigheden. Maar vooral ook plezier, of dat nu was in Euro Disney, Lapland of Dubai. We kijken daarom al weer met spanning uit naar onze volgende trip naar New York.

Detacheringsbureau Amstelveen

Zoek je een detacheringsbureau in Amstelveen? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met je onder het genot van een kop koffie en thee. Zo kunnen we in alles rust jouw wensen en de mogelijkheden bespreken.  

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven