« Terug

T2 WERKT SAMEN MET FREELANCERS

T2-freelancers.jpg13 feb

Je bent werkzaam als freelancer in de IT. Je hebt iets moois opgebouwd en je weet dat een goede samenwerking met een detacheringsbureau heel erg belangrijk is. Want je wil goede afspraken m.b.t. de betalingstermijn, een opdracht die echt aansluit op jouw profiel maar natuurlijk ook een prettige samenwerking en dat is waar T2 naar streeft. Wij zijn erg blij met de freelancers waarmee wij samenwerken. En wij staan altijd open voor nieuwe IT freelancers. Spreekt bovenstaande jou aan klik dan op de contact button en we nemen z.s.m. contact met je op!

CONTACT


Ik werk sinds 2013 samen met T2. Via freelance.nl ben ik voor het eerst in contact gekomen met T2. Ik vind de samenwerking heel prettig, de directe lijntjes zijn fijn. Wat ik belangrijk vind aan de samenwerking met T2 is dat er altijd rechtstreeks met de juiste persoon gecommuniceerd kan worden zonder tussenschakels of wachten. En natuurlijk dat facturen op tijd worden betaald haha, wat dat betreft niets dan lof!

- Fjodor Bogaard op opdracht bij WIGO4IT!


Ik heb het gehele traject van mijn CV neerleggen bij T2 tot aan het gesprek en de screening van de Politie heb ik ervaren als intensief, maar positief, omdat er veel werk moest worden verzet dat op een prettige is manier verlopen. De samenwerking met Nena heb ik ervaren als zeer prettig omdat zij mij heeft gemotiveerd om dit traject in te gaan ondanks dat het intensief zou zijn. Nena heeft mij zoveel mogelijk ondersteund door te helpen bij het invullen van de gevraagde informatie en het op maat aanbieden bij de Politie. Wat ik ook als prettig heb ervaren is de samenwerking met Nena want zij is vakkundig, prettig in de communicatie en duidelijk goed op de hoogte van wat er speelt bij de opdrachtgever.”

- Jasper Guldemond op opdracht bij de Politie


"Ik heb het gehele traject van mijn CV neerleggen bij T2 tot aan het gesprek en de screening van de Politie heb ik ervaren als positief en transparant omdat Nena heel helder, vriendelijk, rustig en feitelijk communiceerde. Daarnaast hebben we de aanbieding in goede samenwerking voor elkaar gekregen. De samenwerking met Nena heb ik ervaren als: positief. Omdat ze buiten bovengenoemde argumenten ook sympathiek overkomt en vlot reageert op mails/telefoon.”

- Erik van der Kerk op opdracht bij de Politie

« Terug

Scroll naar boven