« Terug

WAARDERING HEEFT EEN REDEN

T2-welkomstbonus.jpg06 jan

Heb je het al gehoord? T2 geeft nieuwe medewerkers een welkomstbonus van 5.000 euro! En als je eenmaal binnen bent, krijg je jaarlijks een opleidingsbudget van nog eens 5.000 euro. Het zijn vrij uitzonderlijke bedragen, zeker in deze tijden, maar ze zijn er niet zonder reden. Er staat namelijk ook iets uitzonderlijks tegenover. 

Bij T2 word jij als professional namelijk geacht om de beste van de beste te zijn of willen worden in Microsoft-systeembeheer. Punt. T2 werkt namelijk niet met andere merken, kent geen andere functies, er is maar één ding waar T2 in specialiseert, Microsoft systeembeheer, en daarin blinken we uit. Ben je ambitieus genoeg om je hierin continu te blijven ontwikkelen, dan ben je die bonus en dat opleidingsbudget meer dan waard. Dat is het idee.

Waardering

Bij T2 zijn we er helder in: onze professionals verdienen onze boterham en hoe beter zij hun werk doen, hoe beter het T2 vergaat. Dan is het niet meer dan normaal dat wij in onze professionals investeren en hen de waardering tonen die ze verdienen. Uitzonderlijke prestaties vragen om uitzonderlijke waardering. Die welkomstbonus en dat opleidingsbudget zijn slechts voorbeelden. Onlangs gaven we alle professionals nog een coronabonus van 1.000 euro en in de jaren daarvoor hebben we ze al getrakteerd op bizar gave uitjes naar bijvoorbeeld Lapland, Abu Dhabi, New York en Las Vegas. Binnenkort volgt er, omdat uitjes nu niet mogelijk zijn, nog een diner-aan-huis van Ron Gastrobar. 

Leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is waar hier de focus op ligt.

Cut the crab

Verwachten we er een bedankje voor? Nee, cut the crab. Onze professionals weten dat ze deze waardering zelf verdiend hebben. Zij zijn de experts van T2, zij ontwikkelen steeds door, zij zorgen voor tevreden klanten. Wij waarderen dat, zo simpel is het. Al deze bonussen en uitjes zijn een investering in onze mensen zodat zij hun werk met veel plezier, kennis en kunde kunnen doen en ervaren dat er waardering is voor hun inspanningen. 

Leuke dingen met leuke mensen

Bij T2 zijn we graag overal zo helder en transparant in. Cut the crab komt in ons bedrijf iedere dag terug. Hier geen onnodig ingewikkelde processen, complexe bedrijfsstructuur en langdurige besluitvorming. Wie wordt daar nou blij van? Leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is waar hier de focus op ligt. Daarin krijgen onze professionals enorm veel vrijheid. Dat past niet bij iedereen, maar als het bij je past en als je ‘de beste Microsoft systeembeheerder ever’ wilt zijn, is T2 ‘the place to be’. 

SOLLICITEREN

« Terug

Scroll naar boven